Училище с лице, училище за личности

Прием 5 клас

Уважаеми ученици и родители,

Публикуваме резултатите от класирането на учениците за участие в приема в 5 клас в паралелките с разширено изучаване на математика и на математика и природни науки за учебната 2020/2021 година и списъците на приетите в тези паралелките ученици.

Записването на учениците е в периода от 14.07.2020 г. до 17.07.2020 г. включително от 8.00 до 17.00 ч. на място в училището. Записването става с оригиналното удостоверение за завършен начален етап на основно образование, а за учениците, които не са от 125 СУ и служебна бележка за резултата на класирания ученик от общинския кръг на олимпиадата по математика. За учениците, които не са от София е необходима и служебна бележка за резултата на класирания ученик от областния кръг на олимпиадата по математика.

Ако след записването има незаети места, то те ще бъдат попълнени от останалите ученици по реда на техните резултати. Комисията по приема на ученици в паралелките с разширено изучаване на математика и на математика и природни науки ще уведомява лично родителите на тези учениците.

⇢ ОБЩО КЛАСИРАНЕ НА УЧЕНИЦИТЕ ЗА УЧАСТИЕ В ПРИЕМ 5 КЛАС ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНИ - ПАРАЛЕЛКИ С РАЗШИРЕНО ИЗУЧАВАНЕ НА МАТЕМАТИКА И ПРИРОДНИ НАУКИ

⇢ УЧЕНИЦИ, ПРИЕТИ В ПАРАЛЕЛКА С РАЗШИРЕНО ИЗУЧАВАНЕ НА МАТЕМАТИКА 5 КЛАС ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА

⇢ УЧЕНИЦИ, ПРИЕТИ В ПАРАЛЕЛКА С РАЗШРЕНО ИЗУЧАВАНЕ НА МАТЕМАТИКА И ПРИРОДНИ НАУКИ 5 КЛАС ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА

 

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.
Повече информация Разбрах