Училище с лице, училище за личности

Уважаеми родители,

Въпреки, че Училищното настоятелство отправи своите въпроси към директора на училището и публикува отговора на електронната страница на 125-то СОУ, при нас постъпиха още запитвания към класните ръководители и ръководството на училището относно въвеждането на униформено облекло през следващата учебна година. За по-добра информираност на родителите се обръщаме към вас със последните пояснения:

1. Родителите не са задължени да закупуват задължителните елементи от униформата от фирма „Бонита Стил“, стига да са спазени описаните изискванията за вида и цветовото решение за училищната униформа. Ако тениските или ризите не са закупени от фирма „Бонита Стил“ и нямат емблема/логото на училището/, то те следва да са изработени от същия цвят, като тогава е задължително носенето на значка с логото на училището. За облекчение на родителите, блузите тип „Лакост" могат да са без тъмносин кант на ръкавите и яката, въпреки, че така се нарушава цялата концепция и дизайн на облеклото.

2. При желание от страна на родителите те могат да получат логото на училището в библиотеката , като подписват декларация, че ще го използват единствено при самостоятелното изработване на униформено облекло за своите деца.

3. За родителите, които имат финансови затруднения ще има гратисен период до 10.10.14г., за да могат да закупят униформеното облекло. Това са 6 месеца /считано от април 2014г./, които смятаме за достатъчно време за организиране на закупуването на униформите.

От ръководтвото на 125-то СОУ „проф. Боян Пенев”

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.
Повече информация Разбрах